Ricinusolaj
Ricinusolaj

A HOMLOK RÁNCAINAK CSÖKKENTÉSE RICINUSOLAJJAL

(0/0)

Aleégés, a környezeti mérgek, a dohányfüst mind hozzájárulnak a ráncokhoz. A homlokráncok vagy dinamikus ráncok általában akkor is kialakulnak, hogy túl sokat hunyorgunk és akkor válnak láthatóvá, ha megemeljük a szemöldökünket. Ezek idővel mélyülnek és alapállapotban is láthatóvá válnak. A ricinusolajjal azonban könnyedén csökkenthetjük mélységüket.

A homlok ráncainak csökkentése ricinusolajjal

TULAJDONSÁGOK

A ricinusolaj a ricinus növény magjából származik (Ricinus communis), ami egy Afrikában őshonos fa. Az olaj szagtalan, tiszta és halványsárga színű. Sűrűsége lehetővé teszi, hogy csak kis mennyiséget kelljen elsimítani a homlokon, hogy egy idő után eltűnjenek a ráncok. A sűrű olaj nedvesen tartja a bőrt és kisimítja azt. A ricinusolaj kiválóan használható a szem alatti ráncok és a megereszkedett nyak kezelésére, megszüntetésére is.
 

JELENTŐSÉG

A ricinusolaj egy természetes és olcsó megoldást kínál a bőr hidratálására és ránctalanítására. Hatékonyan simítja ki a homlokot. Azoknak is érdemes használni, akik úgy gondolnak a ráncokra, mint amik sármosabbá teszik a megjelenést, hiszen a bőr öregedésével az vékonyabb, szárazabb lesz és elveszíti a rugalmasságát, viszont a ricinusolajjal ezek a folyamatok is lelassíthatóak. A ricinus olaj nagymértékben javítja a bőr szerkezetét és eltünteti az elszíneződéseit, foltjait is.
 

ELŐNYÖK

A ricinusolajat érdemes minden arcmosás után felkenni, hogy a bőr megtarthassa a nedvességet. A ricinusolaj segítségével megszűnik a bőr szárazsága és újra fiatalos lesz a megjelenése. A ricinusolaj simábbá teszi a homlokot és a ráncokat is kevésbé hangsúlyosság teszi.  Mivel a ricinusolaj szagtalan, így a nap folyamán is lehet viselni. Ez kiváló hidratáló azok számára is, akik érzékenyek az illatokra, a vegyszerekre, a festékekre és az egyéb adalékanyagokra, amik a bőrápolókban is sokszor megtalálhatóak. 

A ricinusolajat könnyen elnyeli a bőr, így mély hidratálóként is használható.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).